Chickslovefood, het skinny six-kookboek

Chickslovefood, het skinny six-kookboek

Het eerste kookboek van Chickslovefood, het 5 or less-kookboek, was al een groot succes. Dit was een kookboek vol makkelijke recepten met maximaal vijf ingrediënten, meer over dit leuke kookboek lees je natuurlijk op Kookidee.

Ik zag dat er nu ook een tweede deel is verschenen: Chickslovefood, het skinny six-kookboek. Weer een kookboek dat vol staat met makkelijke gerechten die je eenvoudig thuis kan bereiden, deze keer niet met vijf maar met maximaal zes ingrediënten.

Veel lekkers

Waar het eerste kookboek al vol stond met heerlijke gerechten gaan de chicks daar in het tweede kookboek lekker mee door. Wat dacht je van Oosterse boerenkoolsalade, kalkoenballetjes in tomatensaus en een heerlijke carrot cake?

Chickslovefood, het skinny six-kookboek

Het kookboek staat vol gezonde recepten zonder teveel door te slaan. Het resultaat is een heerlijk kookboek vol power-ontbijtjes,  lekkere diners, gezonde baksels en skinny partyhapjes en drankjes. Kortom, een makkelijk en gezond kookboek zonder poespas die je in veel andere kookboeken tegenkomt.

Chickslovefood, het skinny six-kookboek kopen

Chickslovefood, het skinny six-kookboek is nu te koop in de boekhandel of online te bestellen via o.a. Bol.com. Vanaf 1 oktober is het ook te bestellen via de eigen website Chickslovefood. Een echte aanrader voor iedereen die gezond en lekker wil koken zonder al te moeilijk te doen.

Chickslovefood, het skinny six-kookboek

Bekijk bij Bol.com