Gezonde kookboeken die je niet mag missen

Gezonde kookboeken die je niet mag missen

Zoek je inspiratie voor lekkere en gezonde recepten. Kijk dan eens naar deze vijf gezonde kookboeken die je niet mag missen. Ze staan vol gezonde maaltijden die stuk voor stuk makkelijk zijn te maken. Zowel voor het avondeten als voor een gezond begin van de dag.

Een aantal van de auteurs ken je vast wel. De anderen zijn misschien wat minder bekend. Maar laat je dat niet weerhouden een kijkje te nemen naar deze boeken. Want ze staan allemaal vol kookinspiratie. En ze bewijzen dat gezond eten alles behalve saai hoeft te zijn. Wie weet wordt één van deze gezonde kookboeken wel jouw nieuwe favoriet!

Slim koken, Janny van der Heijden

Alles eten wat je lekker vindt? Als je maar gebalanceerd eet en op de hoeveelheden let kan dat. Met dit leuke kookboek van Janny van der Heijden moet dat geen probleem zijn. Dankzij de vele tips en lekkere recepten kan iedereen slim koken.

Slim koken, Janny van der Heijden

Meer informatie

Fast Food, Sandra Bekkari

Ook in het boek Fast Food vind je gezonde recepten. Zoals de titel al doet vermoeden zijn deze ook nog eens snel gemaakt. Van ontbijt en avondeten tot heerlijke lunches om mee te nemen.

Fast Food, Sandra Bekkari

Meer informatie

TOP, Natalia Rakhorst

TOP heeft als ondertitel 100 heerlijke recepten die je absoluut wilt proeven. Het grootste deel gezond maar een aantal ook iets minder. En dat moet natuurlijk gewoon kunnen. De recepten zijn ooit ontwikkeld voor deelnemers van het ‘Project Gezond’ afslankprogramma.

TOP, Natalia Rakhorst

Meer informatie

Week Light, Donna Hay

Donna Hay ken je vast wel. In Week Light deelt ze weer makkelijke en gezonde recepten voor doordeweeks. In het boek staan maar liefst 150 heerlijke recepten die je lekker snel op tafel zet.

Week Light, Donna Hay

Meer informatie

Nog eenvoudiger, Pascale Naessens

In Nog eenvoudiger vind je gezonde recepten met slechts 4 ingrediënten. Hierbij tellen de standaard ingrediënten uit de voorraadkast trouwens niet mee. Bij deze snelle recepten van maximaal 25 minuten staan groenten centraal.

Nog eenvoudiger, Pascale Naessens

Meer informatie

Meer gezonde kookboeken

Natuurlijk zijn er nog veel meer gezonde kookboeken te koop. Deze vijf kookboeken spraken mij aan. Maar misschien heb jij toch liever weer een ander soort kookboek. Kijk hier voor alle kookboeken die je bij Bol.com kan bestellen.