Heerlijke winter, Natalia Rakhorst

Heerlijke winter, Natalia Rakhorst

Heerlijke winter van Natalia Rakhorst is een erg leuk kookboek vol gezonde recepten. Je vindt 40 nieuwe recepten in het boek die zijn verdeeld over 8 weekmenu’s. Je maakt hierbij gebruik van verse producten uit het seizoen. Hieronder lees je meer over dit leuke kookboek uit de serie Afvallen met project gezond.

Afvallen met project gezond

Bij project gezond staat lekker en gezond eten centraal. Maar dan verpakt in een handig schema waarbij je maar op zes momenten per dag eet. Op deze manier kan je een halve kilo tot een kilo per week afvallen. Er verschenen al meerdere boeken in deze serie en Heerlijke winter is de nieuwste in de reeks.

Pagina met de inhoud van het kookboek

Over heerlijke winter

In Heerlijke winter vind je dus weer 40 nieuwe recepten waar je zelf mee kan variëren. Met deze recepten zijn 8 handige weekmenu’s gemaakt waarin precies wordt beschreven hoeveel je mag eten. Dit kan misschien wat streng klinken maar door de variatie in de recepten is dit heel goed te doen. Bovendien zijn de recepten erg lekker en verrassend, dus ook heel geschikt voor als je gewoon een lekker kookboek zoekt.

Heerlijke winter, Natalia Rakhorst

Handig in dit boek

Bij alle weekmenu’s vind je een boodschappenlijst met wat je allemaal nodig hebt. Deze boodschappen zijn gewoon te koop in je supermarkt, je hoeft dus niet op zoek naar allerlei exotische ingrediënten. En met de handige tips kan je zelf ook nog eens lekker variëren, bijvoorbeeld om restjes op te maken. Bovendien zijn de recepten geschikt voor het hele gezin.

Heerlijke winter, Natalia Rakhorst

Over de recepten

De recepten in Heerlijke winter zijn erg duidelijk geschreven en daarom goed te maken. Je ziet in een oogopslag hoelang je er mee bezig bent en wat je nodig hebt. En bij ieder recept zie je meteen welke voedingswaarden ze hebben. De foto’s bij de recepten zien er erg aantrekkelijk uit en je krijgt direct zin om van alles uit te proberen. Ook vind je bij de recepten handige tips en tricks om zelf te variëren en recepten aan te passen.

Heerlijke winter, Natalia Rakhorst

Wat kan je verwachten

In Heerlijke winter vind je recepten voor ieder moment van de dag. Deze vind je dan ook terug in de verschillende weekmenu’s. Hierbij worden producten uit het seizoen gebruikt die op allerlei manieren worden verwerkt. Van lekkere stamppotten tot stoofpotjes, en van gezonde repen tot bijzondere tosti’s.

Heerlijke winter, Natalia Rakhorst

Mijn favorieten zijn de pasta met romige champignonsaus en spruitjes en de truffelpasta met shiitake en Parmezaanse kaas. Maar ook het ei met ontbijtspek en witte bonen en de runderstoof met bier moet je zeker proberen. Kortom, je vindt genoeg variatie in dit leuke kookboek om iedere dag lekker en gezond te eten.

Heerlijke winter, Natalia Rakhorst

Heerlijke winter kopen?

Ben je bewust bezig met eten maar kan je wel wat hulp gebruiken? Dan is Heerlijke winter een echte aanrader! Dankzij de handige weekmenu’s wordt gezond en gebalanceerd eten echt een makkie, zonder dat het je veel moeite zal kosten. Je hoeft dankzij de weekmenu’s zelf niet na te denken wat en wanneer je eet. En heb je toch hulp nodig dan kan je Project gezond altijd bereiken voor advies.

Maar ook als je gewoon op zoek bent naar een leuk kookboek is Heerlijke winter het overwegen waard. Want als je de weekmenu’s buiten beschouwing laat is het gewoon een kookboek met 40 heerlijke recepten. En omdat deze makkelijk te maken zijn prima geschikt voor iedere dag.

Heerlijke winter, Natalia Rakhorst

Je kan Heerlijke winter bestellen bij Bol.com of vraag ernaar bij je lokale boekwinkel. Op de website van Project gezond vind je meer informatie over het boek.

De omslag van Heerlijke winter

Bestel bij Bol.com