Ik eet zo graag, Pascale Naessens

Ik eet zo graag, Pascale Naessens

Ik eet zo graag is een nieuw kookboek van Pascale Naessens. In dit leuke boek vind je veel lekkere recepten die makkelijk te maken zijn. Pascale Naessens laat met dit kookboek zien dat lekker en gezond eten prima samen gaan. Door de duidelijke stappen kan iedereen deze gezonde recepten maken en je hebt er niet veel voor nodig. Hieronder lees je mijn review van Ik eet zo graag door Pascale Naessens.

Recept voor gebakken aubergine uit Ik eet zo graag
© Pascale Naessens

Over Pascale Naessens

Pascale Naessens is in België de best verkopende auteur. Ze is daar vooral bekend als boegbeeld van pure en gezonde voeding. Pascale Naessens schreef al een groot aantal kookboeken die in veel landen worden uitgegeven, van Engeland tot China. Ze schrijft niet alleen kookboeken maar is ook consulente in gezonde leefgewoonten. Daarnaast schrijft ze voor verschillende tijdschriften.

Indruk van het kookboek
© Pascale Naessens

Over Ik eet zo graag

Net als haar eerdere kookboeken vind je in Ik eet zo graag veel gezonde recepten. Pascale laat zien dat lekker eten én gezond bezig zijn prima samen gaan. Dit doet ze met recepten die makkelijk te maken zijn en er ook nog eens heerlijk uitzien. Alle recepten zijn voorzien van prachtige foto’s wat van dit boek een waar feestje maakt. Tijdens het doorkijken krijg je al direct zin om de keuken in te gaan om de recepten uit te proberen.

Ik eet zo graag, Pascale Naessens
© Pascale Naessens

Recepten in Ik eet zo graag

De recepten uit Ik eet zo graag zijn door iedereen te maken. Of je nu een ware keukenprins of -prinses bent of een beginnend kok. In korte en duidelijke stappen wordt precies verteld wat je moet doen. Bovendien heb je er weinig bijzondere ingrediënten voor nodig. Iets wat ik zelf altijd belangrijk vind want je hebt niet altijd tijd om allerlei winkels af te lopen.

De recepten zijn voorzien van een duidelijke lijst met ingrediënten. Ook zie je in één oogopslag hoelang je met een recept bezig bent. Ook wordt duidelijk aangegeven of een recept in een Keto-dieet past. Bij ieder recept vind je een korte introductie en veel recepten zijn voorzien van handige tips.

Een recept voor kip met gedroogde abrikozen, knoflook en tomaat.
© Pascale Naessens

Van tapas tot ovenschotels

In Ik eet zo graag vind je een grote verscheidenheid aan recepten. Van tapas en lunch tot heerlijke ovenschotels. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze spinazie-kaaskoekjes of kip met gedroogde abrikozen, knoflook en tomaat. Het leuke is dat je de recepten zowel als tapas, lunch of avondeten kan bereiden. Dit hangt namelijk meer af van de grootte van de porties dan van het recept zelf. Zelf vind ik dat een leuke insteek van het kookboek.

Ik eet zo graag, Pascale Naessens
© Pascale Naessens

Ik eet zo graag kopen?

Ik kan je dit boek van Pascale Naessens echt aanraden. De veelzijdige recepten en makkelijke bereiding zorgen ervoor dat je dit boek met veel plezier zal gebruiken. Zo kan je iedere dag iets lekkers op tafel zetten en toch op je gezondheid letten. Wat mij betreft een hele fijne combinatie. Wat ook een groot voordeel is, is dat je niet uren hoeft te zoeken naar allerlei ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat je dit boek vaker zal pakken dan veel andere kookboeken.

Je kan Ik eet zo graag van Pascale Naessens bestellen bij Bol.com. Maar je kan natuurlijk ook terecht in je eigen boekwinkel. Hier vind je nog meer kookboeken van Pascale Naessens.

Omslag van Ik eet zo graag door Pascale Naessens

Bestel dit kookboek