Streetfood met Sonja, Sonja Bakker

Streetfood met Sonja, Sonja Bakker

In Streetfood met Sonja vind je lekkere wokrecepten om gezond af te vallen. Bij het schrijven van dit boek heeft Sonja Bakker zich laten inspireren door streetfood. Dat is eten dat je bij stalletjes, kraampjes en foodtrucks koopt. Door de leuke recepten val je af zonder dat je het doorhebt. Hieronder lees je meer over dit leuke afvalboek.

Sonja Bakker

Sonja Bakker is bij iedereen waarschijnlijk wel bekend. Ze heeft inmiddels een groot aantal dieetboeken op haar naam staan. Hiervan is Bereik je ideale gewicht misschien wel de bekendste. Volgens de methode van Sonja kan je afvallen terwijl je toch lekker blijft eten. En ook in Streetfood met Sonja is dit weer het geval.

Streetfood met Sonja, Sonja Bakker

Over Streetfood met Sonja

In Streetfood met Sonja vind je een aantal lekkere Oosterse en wokrecepten. In combinatie met de strakke weekmenu’s zorgen deze ervoor dat je lekker kan eten maar toch kilo’s verliest. De weekmenu’s zijn er voor zowel mannen als vrouwen, beiden hebben namelijk een andere behoefte.

Aparte weekmenu's voor mannen en vrouwen

De recepten

Alle recepten in het boek zijn makkelijk te maken en afwisselend. Dit zorgt ervoor dat de weekmenu’s ook goed vol zijn te houden. En dankzij de handige wissellijstjes kan je de recepten zelf makkelijk aanpassen. Bijvoorbeeld als je iets niet lekker vindt of als je iets niet kan vinden in de winkel.

Voorbeeld van een recept

Meer inspiratie

Behalve lekkere recepten vind je in Streetfood met Sonja meer inspiratie. Zo lees je inspirerende verhalen van anderen die dankzij de ‘Sonja methode’ af zijn gevallen. Ook vind je tal van inspirerende quotes en mooie foto’s in het boek. Dit maakt het een leuk boek om te gebruiken en zorgt ervoor dat afvallen niet ‘suf’ wordt.

Voorbeeld van een recept

Streetfood met Sonja kopen?

Normaal gesproken ben ik niet dol op dieetboeken. Vooral omdat veel diëten niet makkelijk vol zijn te houden. Maar ook omdat je ook zonder speciaal dieetboek lekker en gezond kan eten. Streetfood met Sonja is hier een leuke uitzondering op. Zelf ben ik namelijk dol op streetfood en dankzij die insteek is dit boek weer eens wat anders.

Omslag van Streetfood met Sonja

Er staan niet heel veel recepten in maar door de handige tips kan je deze voldoende afwisselen. Het is een leuk boek voor mensen die graag wat hulp krijgen bij het afvallen en toch lekker willen blijven eten. Voor hen kan ik Streetfood met Sonja van harte aanbevelen. Je kan Streetfood met Sonja bestellen bij Bol.com of (online) terecht bij je lokale boekwinkel.

Bestel bij Bol.com