De helden van het echte eten

De helden van het echte eten

De helden van het echte eten is een schitterend boek vol verhalen over mensen die op een ambachtelijke manier met eten bezig zijn. De passie van deze ‘helden van het echte eten’ spat van iedere pagina af en dat maakt dit kookboek, kijkboek en leesboek een feestje om te lezen.

Het boek is geschreven door Johanna Goyvaerts, Barbara Serulus en Mayken Craenen. Samen vormen zij het foodcollectief Alle Dagen Honger dat ook verantwoordelijk is voor het gelijknamige blog en het Antwerpse foodfestival Krachtvoer.

In het boek vertellen verschillende ambachtelijke specialisten over hun vak, gepassioneerde verhalen die voorzien zijn van schitterende foto’s en bijpassende recepten. Aan bod komen o.a. een oesterkweker, een veeteler, een molenaar en twee zeewierboerinnen. Een veelzijdig gezelschap dat één ding gemeen heeft: passie voor echt eten.

Door het lezen van dit boek krijg je een prachtig kijkje in het leven van deze mensen. Hoe zijn ze met hun vak begonnen, waarom zijn ze dit gaan doen maar vooral hoe gaan zij met voedsel om. Als je interesse hebt in de achtergrond van de producten die ook bij jou op je bord liggen is dit prachtige boek een echte aanrader.

De helden van het echte eten is o.a. te koop bij Bol.com. Meer informatie over het boek is ook te vinden op de website van Alle Dagen Honger.

De helden van het echte eten
De helden van het echte eten
De helden van het echte eten
De helden van het echte eten

Bekijk bij Bol.com