All-day breakfast

All-day breakfast

Ben je dol op lekkere ontbijtjes en een goede brunch? Dan is All-day breakfast van Denise Kortlever zeker een boek voor jou. Het staat vol gezonde en wat minder gezonde ontbijt- en brunchrecepten van over de hele wereld. Sommigen heel makkelijk te maken, voor anderen trek je iets meer tijd uit.

In het kookboek van Denise Kortlever vind je veel verschillende soorten ontbijt- en brunchgerechten. Van snelle shakes en zoete pancakes tot suikerbrood en kaneeltoast. Stuk voor stuk heerlijke recepten die niet al te moeilijk te maken zijn.

All-day breakfast, Denise Kortlever

Over Denise Kortlever

Denise Kortlever is culinair journalist en food trend consultant en reist voor haar werk de hele wereld over. Op internet is ze actief op haar eigen website TLT – the little things. Hier staan ‘de kleine dingetjes’ die alles net iets beter, leuker of lekkerder maken centraal.

Denk hierbij aan bekende recepten met een kleine twist of speciale restaurants die net dat verschil maken. Ook vind je er veel over de allernieuwste voedseltrends van over de hele wereld.

All-day breakfast, Denise Kortlever

All-day breakfast

Omdat Denise voor haar werk de hele wereld over reist heeft ze op tal van plekken ontbeten en gebruncht. Dit was het uitgangspunt voor haar ontbijt- en brunchboek All-day breakfast. In het boek vind je niet alleen heel veel recepten maar ook de allerlekkerste ontbijtadressen wereldwijd.

De recepten zijn duidelijk beschreven en voorzien van mooie foto’s. De ingrediënten zijn over het algemeen prima verkrijgbaar waardoor je de meeste recepten makkelijk thuis kan maken. Zo kan jij ook genieten van ontbijt- en brunchrecepten uit allerlei plekken over de hele wereld waarvan veel uit Amerika.

Je vindt in het ontbijt- en brunchboek All-day breakfast ruim 80 lekkere recepten. Voor sommige ontbijt- en brunchrecepten moet je iets meer ervaring hebben in de keuken maar de meesten zijn makkelijk thuis te maken. Een leuk kookboek waar je veel plezier aan zal beleven dus.

All-day breakfast, Denise Kortlever

All-day breakfast bestellen

All-day breakfast van Denise Kortlever is o.a. te bestellen bij Bol.com, het wordt dan de volgende dag bij je thuisbezorgd. Ook kan je terecht in je lokale boekwinkel waar ze het vast op voorraad hebben en anders voor je kunnen bestellen.

Neem ook zeker eens een kijkje op de website van Denise Kortlever voor nog meer ontbijt- en brunchinspiratie en nog veel meer food-gerelateerde dingen.

All-day breakfast, Denise Kortlever

Bekijk bij Bol.com