Hamburgers uit het atelier van Big Fernand

Hamburgers uit het atelier van Big Fernand

Ik ben verzot op lekkere hamburgers, en dan niet die van de McDonalds of de Burgerking maar de zelfgemaakte hamburgers. Gemaakt van goed vlees en met de beste ingrediënten is een goede hamburger echt een traktatie. Niet voor niets zie je ze regelmatig voorbij komen op Kookidee.

Sinds kort heb ik het kookboekje Hamburgers uit het atelier van Big Fernand. Een klein boekje dat bomvol lekkere hamburgerrecepten staat, stuk voor stuk met de beste kwaliteit vlees of vis en watertandend lekker. Als jij ook van een lekkere burger houdt mag dit boek eigenlijk niet in je collectie kookboeken ontbreken.

Hamburgers uit het atelier van Big Fernand

Big Fernand

Ik had eerlijk gezegd nog nooit van Big Fernand. Het blijkt een erg populaire hamburgertent, of hamburgeratelier, te zijn uit Frankrijk. Ook in Londen is trouwens een Big Fernand te vinden, en bij beide restaurants is het eigenlijk altijd druk.

Bij Big Fernand wordt alles zelf gemaakt, van de hamburgers tot de dressings en broodjes. Met goede ingrediënten en helemaal gebakken naar wens, van bijna rauw tot well done. Behalve de vleesburgers vind je in het aanbod ook vegetarische hamburgers en visburgers.

Hamburgers uit het atelier van Big Fernand

Hamburgers uit het atelier van Big Fernand

Ook in het boekje Hamburgers uit het atelier van Big Fernand vind je deze verschillende soorten terug. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe je de hamburgers zelf moet maken, je vindt tips over het vlees dat je het best kan gebruiken en heerlijke recepten voor de sauzen.

In het boek staat bovendien het recept voor de hamburgerbroodjes zelf, zo kan je thuis de de lekkerste homemade hamburgers maken. Alle foto’s in het boekje zijn zoals de hamburgers uit de pan komen, geen nabewerkingen of speciale trucjes. Het moet dus haalbaar zijn deze hamburgers bijna identiek te maken.

Bestellen

Het boekje is o.a. te bestellen bij Bol.com en kost slechts € 8,95. Geen geld voor zo’n heerlijk boek dat bovendien ook nog eens is voorzien van prachtige foto’s. Als je een echte hamburgerliefhebber bent moet je Hamburgers uit het atelier van Big Fernand dus zeker bestellen.

Hamburgers uit het atelier van Big Fernand

Bekijk bij Bol.com