Potten & Pannen

Potten & Pannen

Misschien is mijn passie voor lekker koken wel bij Potten & Pannen ontstaan. Voor mijn eerste kerstdiner had ik een goed mes nodig en ging ik op zoek naar een kookwinkel in de buurt. Eenmaal binnen bij Potten & Pannen ging er een wereld voor mij open en was mijn interesse voor koken gewekt.

In deze gezellige winkel vind je echt alles wat je maar nodig hebt om lekker te kunnen koken. Keukenmachines, alle soorten messen, mooie zware pannen en stellingen vol handig keukengerei en mooie kookboeken.

Toen ik voor mijn keukenmes binnen kwam hielp de eigenaar mij met het kiezen van een goed mes en gaf mij meteen maar even een snelcursus snijden en hakken in de keuken van de winkel. Sinds die eerste keer kom ik regelmatig terug als ik weer wat nieuws nodig heb in de keuken.

De eigenaar van toen is inmiddels opgevolgd door Josmar die destijd bedrijfsleider was, maar de geweldige service en prettige sfeer zijn gelukkig gebleven.

Waar vind je Potten & Pannen?

Potten & Pannen

Nachtegaalstraat 94
3581 AP Utrecht

Telefoon: 030-231 13 00
Internet: www.pannen.nl

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens