Restaurant C’est Ça

Restaurant C’est Ça

Ik woon al mijn hele leven in de Utrechtse wijk Wittevrouwen. En laat nou net bij mij in de straat Restaurant C’est Ça verstopt zitten, een gezellig en populair restaurant waar je heerlijk kan eten. Dat vindt niet alleen ik trouwens, lees Iens en TripAdvisor er bijvoorbeeld maar eens op na.

Bij Restaurant C’est Ça word je dagelijks verrast met een heerlijk 5-gangen verrassingsmenu. Van zondag t/m donderdag kan je trouwens ook kiezen voor een 3- of 4-gangenmenu, maar waarom zou je? Als je er dan toch voor gaat zitten kan je maar beter alle gangen nemen, eventueel met bijpassende wijnen of bieren.

Restaurant C'est Ça Utrecht

© Restaurant C’est Ça, Utrecht

Verse ingrediënten

Restaurant C’est Ça maakt gebruik van verse ingrediënten die wekelijks wisselen. Hierbij wordt zoveel mogelijk gekozen voor biologische ingrediënten en producten uit de buurt. Zo werkt restaurant C’est Ça bijvoorbeeld samen met Roberto Gelato en groenteboer de Goey-Koot, ook uit de wijk.

In het restaurant vind je een mooie open keuken zodat je ziet hoe je eten bereid wordt. Verder heeft het restaurant een gezellige en ongedwongen sfeer met een vriendelijke bediening. Je gaat hier dan ook echt heen voor een gezellig avondje, niet voor een snelle hap.

Restaurant C'est Ça Utrecht

© Restaurant C’est Ça, Utrecht

Table du Chef

En als je wat te vieren hebt is de Table du Chef een aanrader. Deze grote tafel voor maximaal 12 personen bevindt zich direct naast de keuken. Je kijkt direct in de keuken waar je mooi kan zien hoe al die lekkere gerechten worden gemaakt. Ideaal voor bijvoorbeeld het vieren van je verjaardag, zoals ik vorige maand heb gedaan.

Behalve in het restaurant wordt er soms ook op andere locaties gekookt. Zo is er bijvoorbeeld al een aantal keer een popup diner georganiseerd bij boederij Slagmaat in Bunnik. Als je op de hoogte wil blijven van deze activiteiten kan je het best de Facebook pagina van restaurant C’est Ça in de gaten houden.

Restaurant C'est Ça Utrecht

© Restaurant C’est Ça, Utrecht

Proberen? Reserveren!

Een gezellig avondje eten bij gastheer Raoul kan ik je dus echt eens aanraden, mocht je restaurant C’est Ça nog niet kennen. Zorg er wel voor dat je reserveert want het restaurant is niet al te groot en zit bijna iedere avond vol. Als je er eenmaal hebt gegeten weet je waarom!

Restaurant C'est Ça Utrecht

© Restaurant C’est Ça, Utrecht

Waar vind je Restaurant C’est Ça?

Restaurant C’est Ça

Bollenhofsestraat 142
3572 VT Utrecht

Telefoon: 030 271 0105
Internet: www.restaurant-cestca.nl
E-mail: info@restaurant-cestca.nl

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens