Restaurant Wilhelminapark

Restaurant Wilhelminapark

Restaurant Wilhelminapark is te vinden in het Wilhelminapark, niet heel verrassend als je de naam van het restaurant bekijkt. Het Wilhelminapark is een mooi park in het oosten van Utrecht waar de hele omgeving op warme dagen naartoe trekt. Het is dan ook altijd een gezellige drukte met picknickende clubjes, rokende barbecues en spelende kinderen.

Middenin het park vind je Restaurant Wilhelminapark, schitterend gelegen aan de grote vijver met fontein en met een mooi terras. Vroeger kwam ik er bijna nooit maar tegenwoordig ben ik er regelmatig te vinden omdat je er gewoon heel erg lekker kan eten. Bovendien is de bediening een stuk gezelliger geworden waardoor het restaurant nu veel toegankelijker is.

Top!

Over het eten kan ik eigenlijk kort zijn, top! Prachtig opgemaakte borden met gerechten waar veel aandacht aan is besteed. Zowel voor de lunch als een diner kan je hier prima terecht als je eens echt wilt genieten. De kaart is klassiek Frans georiënteerd maar gelukkig wel in een eigentijds jasje.

De keuken wordt bemand door chefkok Pieter Jobse en souschef Bas Lintvelt en de keukenbrigade weet je iedere keer weer te verrassen. Heerlijke smaakcombinaties, mooie en aparte gerechten en feestelijke borden waarbij het water uit je mond loopt. Hieronder een aantal foto’s van de laatste keer dat ik hier was maar eigenlijk moet je er zelf gewoon eens langs voor een lunch of diner.

Restaurant Wilhelminapark

Restaurant Wilhelminapark

Restaurant Wilhelminapark

Restaurant Wilhelminapark

Restaurant Wilhelminapark

Waar vind je Restaurant Wilhelminapark?

Restaurant Wilhelminapark

Wilhelminapark 65
3581 NP Utrecht

Telefoon: 030 251 0693
Internet: www.wilhelminapark.nl

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens