Roberto Gelato

Roberto Gelato

Ben je een liefhebber van lekker Italiaans ijs dan moet je Roberto vast al kennen. Is dat niet zo dan wordt dat echt de hoogste tijd! Gelegen in de wijk Wittevrouwen in Utrecht, op nog geen 100 meter van onze voordeur, is dit hét ijswalhalla van Nederland. Roberto Gelato is als enige Nederlandse ijssalon zelfs opgenomen in de top 50 van beste ijsmakers (#29) wereldwijd.

Al jarenlang verrast Roberto met bijzondere smaken als haringijs, tranenijs en zelfs bloedijs. Maar ook de traditionele smaken zijn letterlijk onweerstaanbaar. Mijn favoriete smaken zijn capriccio en wittevrouwenijs, allebei met een combinatie van heerlijke ingrediënten.

Het nadeel van zo’n goede ijssalon is dat er in de zomer lange rijen ‘bolletjeslikkers’ staan zoals Roberto ze zelf noemt. Maar ondertussen weten we op welke tijdstippen het wat rustiger is zodat meestal snel aan onze ijsbehoefte kan worden voldaan.

Waar vind je Roberto?

Roberto Gelato

Poortstraat 93
3572 HG Utrecht

Telefoon: 030 273 31 14
Internet: www.lekkerijs.nl

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens