Partners en advertenties

Kookidee is mijn persoonlijke website waar ik makkelijke recepten en andere informatie over lekker koken en eten met je deel. Kookidee is inmiddels gegroeid tot een website die vele duizenden bezoekers per dag trekt die op zoek zijn naar lekkere en makkelijke recepten.

Op Kookidee vind je advertenties die bijdragen aan het onderhouden van deze website. Een groot deel van mijn tijd zit inmiddels in het up to date houden van de site en het uitproberen van recepten. Iets wat ik dagelijks nog met heel veel plezier doe trouwens.

Partners

De advertenties op Kookidee zijn zg. affiliatelinks naar partners waar ik mee samenwerk. Op dit moment zijn dat Bol.com, Coolblue en fonQ. Drie webshops waar ik zelf veel gebruik van maak en waar ik erg tevreden over ben. Met Bol.com werk ik overigens al vele jaren samen voor mijn andere website Zoekeenboek.nl.

Op Bol.com vind je een erg groot assortiment met o.a. kookboeken en keukenartikelen, twee productgroepen die volledig aansluiten bij Kookidee. Bij Coolblue kan je weer terecht voor een groot aanbod keukenapparatuur, pannen en messen. fonQ is een online warenhuis met tal van leuke producten op het gebied van wonen, lifestyle en koken.

Voor iedere verkoop waarbij een bezoeker afkomstig is van Kookidee ontvang ik een klein percentage. Om dit te kunnen meten maak ik gebruik van de eerder genoemde affiliatelinks. Hierbij wordt een unieke code meegestuurd zodat deze partners kunnen zien dat iemand afkomstig is van Kookidee.

Andere advertenties

Regelmatig krijg ik aanbiedingen van bedrijven om voor bepaalde producten of diensten op Kookidee te adverteren. Als ik een gesponsorde bijdrage of advertentie plaats zal ik dit duidelijk aangeven. Ik ben hier erg selectief in en zal dit soort bijdragen alleen plaatsen als ik een product of dienst ook zelf zou gebruiken.

Producten

Alle affiliatelinks en andere advertenties op Kookidee wijzen dus alleen door naar producten waar ik zelf volledig achter sta. Dit kunnen leuke kookboeken zijn, handige keukenapparaten en onmisbaar keukengerei. Allemaal producten die ik zelf met plezier gebruik en waarvan ik denk dat iemand anders er ook echt iets aan heeft.

Ik plaats dus niet zomaar een advertentie of affiliatelink. Nog sterker, ik heb al een aantal potentiële adverteerders teleur moeten stellen omdat ik vond dat zij niet aansloten bij mijn idee over koken en eten.

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit onderwerp of heb je interesse om te adverteren op Kookidee? Neem dan contact met me op. Hou er wel rekening mee dat een product of dienst aansluit bij mijn beleving van koken en eten. Dus zelf maken, pure en eerlijke ingrediënten en zo weinig mogelijk toevoegingen.

Nooit meer iets missen? Meld je aan voor de gratis Kookidee nieuwsbrief en ontvang wekelijks een e-mail met de nieuwste recepten en meer kookinspiratie. Natuurlijk kan je je op ieder moment weer afmelden voor mijn gratis nieuwsbrief.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens