Broodje hotdog met truffelmayonaise, gebakken champignons en Parmezaanse kaas
Recept
Ingrediënten
6 broodjes
- 6 witte broodjes
- 6 hotdog worstjes of bockworsten
- handje rucola
- 250 gr. champignons
- Parmezaanse kaas
- truffelmayonaise
- olijfolie
- peper en zout
Bereidingswijze
Deze broodjes hotdog heb je echt zo gemaakt. Verwarm de worstjes in hun eigen vocht in een steelpannetje op laag vuur. Je hoeft ze alleen te verwarmen dus zorg dat het niet gaat koken. Verhit intussen een koekenpan op laag vuur en borstel de champignons. Snijd de champignons in plakjes en bak ze met wat peper en zout in een beetje olijfolie. Als de champignons mooi zijn geslonken zijn je worstjes inmiddels warm genoeg.
Snijd de broodjes open en smeer de onderste helft in met truffelmayonaise. Smeer flink in zodat je de truffelmayonaise goed proeft. Verdeel wat van de rucola over de broodjes en schep hier de plakjes gebakken champignons op. Leg op ieder broodje een worstje en rasp er flink wat Parmezaanse kaas overheen. Klap de broodjes een beetje dicht en serveer direct.