Makkelijke wraps met rosbief, eiersalade en veldsla
Recept
Ingrediënten
4 personen
- 8 wraps
- ca. 200 gr. rosbief (vleeswaren)
- 1 bakje eiersalade (ca. 175 gr.)
- 75 gr. veldsla
- roomkaas naturel (bv. Philadelphia)
- ca. 25 gr. verse bieslook
- peper en zout
Bereidingswijze
Hak de verse bieslook in kleine stukjes en leg apart voor zo. Zet de rest van de ingrediënten vast klaar zodat je de wraps achter elkaar door kan rollen.
Smeer telkens één wrap in met de roomkaas en strooi hier wat fijngehakte bieslook over. Leg wat veldsla in het midden van de wrap en leg hier een paar plakjes rosbief op. Bestrooi met wat versgemalen peper en zout en schep hier de eiersalade overheen. Strooi er nog een klein beetje bieslook op en rol de wraps strak dicht.
Snij de wraps eventueel doormidden en serveer ze op een mooi bord. Eet je de wraps als avondeten dan kan je er eventueel nog een lekkere salade bij serveren.
Tip: als je de wraps van tevoren maakt rol je iedere wrap strak in een stukje vershoudfolie. Zo blijven de wraps nog beter opgerold tijdens het eten ervan. Haal ze ongeveer een kwartiertje voor het opdienen uit de koelkast zodat de ergste kou eraf is.