Pita pizzabroodje met rode pesto, salami, chorizo, rauwkost en kaas
Recept
Ingrediënten
4 broodjes
- 4 pitabroodjes
- 12 plakjes salami
- 12 plakjes chorizo
- rode pesto
- zoetzure rauwkost (uit pot)
- 1 ui
- 4 groene pepers
- 4 plakken kaas
- Italiaanse kruiden
Bereidingswijze
Verwarm je oven voor op 220 graden. Pel de ui en snijd deze in dunne ringetjes. Snijd de broodjes helemaal open. Smeer de onderkant van ieder pitabroodje in met wat rode pesto. Leg hier per broodje drie plakjes salami en drie plakjes chorizo op. Daar leg je vervolgens wat ringetjes ui op waarna je er een hoopje rauwkost over verdeelt.
Leg vervolgens op ieder broodje een grote plak kaas en strooi hier wat Italiaanse kruiden over. Leg tenslotte op ieder broodje een groene peper. Dek ieder pitabroodje nu af met de bovenkant en schuif ze in de voorverwarmde oven. Bak de broodjes ongeveer zes minuten en serveer deze direct.
Recepten in je mail
Voedingswaarden per broodje
- Energie 529 kcal.
- Vetten 33 gr.
- Waarvan verzadigd 12 gr.
- Koolhydraten 31 gr.
- Waarvan suikers 8 gr.
- Vezels 3 gr.
- Eiwitten 23 gr.
- Zout 4.1 gr.
- Natrium 1640 mg.