Quesadilla’s met gele paprika, tomaat, ui, ham en kaas
Recept
Ingrediënten
4 personen
- 8 wraps
- 4 grote plakken ham
- 1 gele paprika
- 2 trostomaten
- 1 ui
- 150 gr. geraspte kaas
- peper en zout
Bereidingswijze
Gebruik je een contactgrill voor deze quesadilla's dan verwarm je deze vast voor. Maak je de quesadilla's in een oven zet deze dan op een grillstand van ongeveer 180 graden. Wil je de quesadilla's in een koekenpan maken verwarm deze dan vast voor op laag vuur.
Snijd de bovenkant van de gele paprika en verwijder de zaadlijsten en zaadjes. Snijd de paprika met een scherp mes in flinterdunne ringen. Pel de ui en snijd ook deze in zo dun mogelijke ringen. Snijd vervolgens met een tomatenmes ook de trostomaten in dunne plakjes en verwijder het vochtige binnenste deel.
Leg één wrap op een bord en leg hier een grote plak ham op. Verdeel er wat van de plakjes gele paprika, ui en trostomaat over en strooi daar wat geraspte kaas overheen. Kruid met wat peper en zout en leg er een tweede wrap op. Leg de quesadilla nu een paar minuten op de contactgrill tot de kaas volledig is gesmolten. Herhaal voor de overige quesadilla's en serveer direct.
Recepten in je mail
Voedingswaarden per persoon
- Energie 484 kcal.
- Vetten 19 gr.
- Waarvan verzadigd 10 gr.
- Koolhydraten 46 gr.
- Waarvan suikers 5 gr.
- Vezels 6 gr.
- Eiwitten 25 gr.
- Zout 2.4 gr.
- Natrium 960 mg.