Wraps met parmaham, mozzarella en tomaat

Wraps met parmaham, mozzarella en tomaat

Met wraps kan je alle kanten op. Warm, koud, ‘s avonds of als lunch… er is altijd wel een lekkere wrap te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze wraps met parmaham, mozzarella en tomaat. Zowel voor de lunch als ‘s avonds een heerlijk maaltje dat ook nog eens zo klaar is.

Je hebt deze wraps echt zo gemaakt en hebt er niet veel voor nodig. Neem ze met een lekkere salade erbij of snijd ze eens in kleinere stukjes, dan heb je een leuk en lekker borrelhapje. Wil je deze lekkere wraps zelf eens maken dan vind je hier het snelle recept.

Recept

Ingrediënten

8 stuks

  • 8 wraps
  • 8 plakken parmaham
  • 2 trostomaten
  • 75 gr. veldsla
  • 2 bollen buffelmozzarella
  • 65 gr. pijnboompitjes
  • roomkaas, bv. Philadelphia
  • peper en zout

Handig

Bij dit recept

Bereidingswijze

Snijd de mozzarella in dunne plakjes nadat je deze eerst even uit hebt laten lekken. Snijd de trostomaten in flinterdunne plakjes en verwijder de zaadjes. Ik gebruik hiervoor een tomatenmes, ideaal voor heel dunne plakjes.

Smeer iedere wrap dun in met een neutrale roomkaas en verdeel een handje veldsla over het midden van de wrap. Leg hier een plak parmaham over en verdeel daar wat plakjes mozzarella over.

Strooi wat pijnboompitjes over de mozzarella en leg hier wat van de plakjes tomaat op. Kruid tenslotte met wat peper en zout en rol de wraps zo strak mogelijk op. Snijd eventueel doormidden en serveer de wraps.

Als je de wraps iets van tevoren maakt kan je ze per stuk strak inpakken in vershoudfolie. Door ze een half uurtje in de koelkast te leggen blijven de wraps strak opgerold bij het serveren. Handig als je deze als borrelhapje wilt gebruiken.

Recepten in je mail

Wil je mijn recepten per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief met nieuwe recepten en kooktips. Afmelden kan altijd weer.

Afbeelding bij 'Wraps met parmaham, mozzarella en tomaat'
Afbeelding bij 'Wraps met parmaham, mozzarella en tomaat'
Afbeelding bij 'Wraps met parmaham, mozzarella en tomaat'