Wraps met roomkaas, veldsla, tomaat, zalm en bieslook
Recept
Ingrediënten
4 personen
- 8 wraps
- ca. 200 gr. gerookte zalm, filet
- 75 gr. veldsla
- 1/2 komkommer
- handje cherrytomaatjes
- paar grote champignons
- 1 sjalotje
- roomkaas, bv. Philadelphia
- verse bieslook
- peper en zout
Bereidingswijze
Deze lekkere wraps met roomkaas, veldsla, tomaat, zalm en bieslook zijn eigenlijk zo gemaakt. Snijd de cherrytomaatjes, komkommer en rauwe champignons in flinterdunne plakjes en leg klaar voor zo. Pel de sjalot en snijd ook deze in flinterdunne plakjes. Hak vast een handje bieslook fijn met een koksmes en houd even apart voor later.
Smeer nu iedere wrap in met een laagje roomkaas en verdeel hier wat veldsla over. Beleg vervolgens met wat plakjes komkommer, plakjes cherrytomaat en plakjes rauwe champignon. Strooi ook wat van de dungesneden sjalot over de wrap. Scheur tot slot de gerookte zalm in stukjes en verdeel ook deze over de wraps.
Kruid nu met wat versgemalen peper en zout en strooi er wat van de fijngehakte bieslook overheen. Rol de wraps nu strak op en snijd doormidden. Serveer de wraps met roomkaas, veldsla, tomaat, zalm en bieslook eventueel met een lekkere salade. Wil je de wraps later eten rol ze dan strak in vershoudfolie en bewaar tot gebruik in de koelkast.