Makkelijke wraps met rosbief, eiersalade en veldsla

Makkelijke wraps met rosbief, eiersalade en veldsla
Hoofdgerecht, Lunchgerecht
10 minuten
4 personen

Zoek je een makkelijk en lekker maaltje voor lunch of avondeten? Zoek dan niet verder en probeer deze makkelijke wraps met rosbief, eiersalade en veldsla eens. Je hebt ze echt zo gemaakt en ze smaken simpelweg geweldig.

Als je de wraps in kleinere stukjes snijdt en er een tapasprikker doorheen steekt heb je trouwens een leuk borrelhapje. Ik maakte deze wraps met zelfgemaakte eiersalade maar een bakje uit de supermarkt voldoet ook prima. Als je de wraps ruim van tevoren maakt kan je ze het best per stuk strak in vershoudfolie wikkelen en in de koelkast bewaren.

Wil je iedere dag een nieuw recept? Volg mij dan op Facebook. Klik op 'Vind ik leuk' en daarna onder het knopje 'Volgend' voor 'Als eerste weergeven' om geen enkel recept meer te missen. Het recept vind je na de advertentie.

Recept

Ingrediënten (4 personen)

  • 8 wraps
  • ca. 200 gr. rosbief (vleeswaren)
  • 1 bakje eiersalade (ca. 175 gr.)
  • 75 gr. veldsla
  • roomkaas naturel (bv. Philadelphia)
  • ca. 25 gr. verse bieslook
  • peper en zout

Handig bij dit recept

Bereidingswijze

Hak de verse bieslook in kleine stukjes en leg apart voor zo. Zet de rest van de ingrediënten vast klaar zodat je de wraps achter elkaar door kan rollen.

Smeer telkens één wrap in met de roomkaas en strooi hier wat fijngehakte bieslook over. Leg wat veldsla in het midden van de wrap en leg hier een paar plakjes rosbief op. Bestrooi met wat versgemalen peper en zout en schep hier de eiersalade overheen. Strooi er nog een klein beetje bieslook op en rol de wraps strak dicht.

Snij de wraps eventueel doormidden en serveer ze op een mooi bord. Eet je de wraps als avondeten dan kan je er eventueel nog een lekkere salade bij serveren.

Tip: als je de wraps van tevoren maakt rol je iedere wrap strak in een stukje vershoudfolie. Zo blijven de wraps nog beter opgerold tijdens het eten ervan. Haal ze ongeveer een kwartiertje voor het opdienen uit de koelkast zodat de ergste kou eraf is.

Recepten in je mail

Wil je mijn recepten voortaan per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn gratis nieuwsbrief. Je krijgt dan wekelijks mijn nieuwste recepten en andere leuke kooktips toegestuurd. Afmelden kan natuurlijk altijd weer.

Printen? Het recept wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.


Makkelijke wraps met rosbief, eiersalade en veldsla
Makkelijke wraps met rosbief, eiersalade en veldsla
Makkelijke wraps met rosbief, eiersalade en veldsla


Tips van Kookidee

Zet je liever iets anders op tafel? Of heb je nog iets nodig in de keuken? Bekijk dan deze tips of de andere recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens