Broodje hotdog met bacon, cheddar en gebakken uitjes
Recept
Ingrediënten
4 broodjes
- 4 zachte witte puntjes
- 4 bockworsten
- 8 plakjes bacon
- 4 plakjes cheddar
- gebakken uitjes, bv. Go-Tan
- tomatenketchup
Bereidingswijze
Verwarm je oven voor op 180 graden en snijd de broodjes vast open. Verwarm de bockworsten in een pannetje op laag vuur in hun eigen vocht. Heb je bockworsten van de slager dan kan je deze eventueel in een koekenpan bakken.
Leg twee plakjes bacon op ieder broodje en leg hier de verwarmde bockworsten op. Leg er een plakje cheddar over en strooi er wat van de gebakken uitjes op. Bak de opengeklapte broodjes vijf minuten in de oven tot de kaas is gesmolten en de bacon begint te krullen. De broodjes worden zo lekker knapperig aan de binnenkant.
Haal de broodjes uit de oven en doe er nog wat tomatenketchup op. Klap de broodjes dicht en serveer direct. Reken op ongeveer twee broodjes per persoon, eventueel met een lekkere coleslaw.