Broodje rosbief met Old Amsterdam, rucola en dille-mosterd dressing
Recept
Ingrediënten
2 broodjes
- 2 meergranen-triangels (of andere broodjes)
- 8 plakjes rosbief
- 20 gr. rucola
- stukje Old Amsterdam of andere lekker oude kaas
- pijnboompitjes
- 2 el. mayonaise
- 1 tl. mosterd
- scheutje honing
- 3 takjes dille
- peper en zout
Bereidingswijze
Snijd de broodjes in de lengte doormidden en smeer in met een lekkere laag boter. Meng de mayonaise, honing, mosterd en fijngehakte dille door elkaar en breng op smaak met een klein beetje versgemalen peper.
Beleg ieder broodje met een handje rucola en leg op ieder broodje vier plakjes rosbief, maal er wat peper en zout over. Snijd wat snippers van de kaas en verdeel dit over de rosbief. Doe hier de mosterd-dille dressing over en strooi er wat pijnboompitjes op.
Klap de broodjes dicht en genieten maar. Je ziet het, dit broodje heb je zo gemaakt en het is ook nog eens superlekker. Zeker eens proberen dus als je eens heerlijk wilt lunchen.