Dichtgeklapte wrap met kipfilet, kaas, sjalot en bieslook
Recept
Ingrediënten
per persoon
- 2 wraps
- 6 plakjes kipfilet of kalkoenfilet (broodbeleg)
- kaas
- 2 sjalotjes
- bieslook
- peper
Bereidingswijze
Verwarm je oven voor op 160 graden.
Leg de wraps open en leg in het midden op iedere wrap drie plakjes kip- of kalkoenfilet, verdeel dit over de hele breedte van je wrap. Hier overheen leg je een paar plakjes kaas naar keuze, zachte jonge of pittige oude. Snijd de sjalotjes in dunne ringetjes en verdeel deze over de kaas. Knip tenslotte wat bieslook fijn over de wraps en bestrooi met wat versgemalen peper.
Knip aan één kant van iedere wrap twee gleufjes zodat de wrap goed dichtgevouwen blijf, je steekt de andere kant van je wrap er gewoon tussen en duwt alles even aan. Leg de wraps met de dichtgeklapte kant naar boven een paar minuutjes in de oven of op de contactgrill en klaar is je originele en superlekkere lunch.
Je kan variëren met andere vleeswaren, wat groente toevoegen, andere kruiden kiezen of wat fijngesnipperde knoflook toevoegen. Genoeg ideetjes voor een heerlijke lunch die in een paar minuten op tafel staat. Eet smakelijk!