Driedubbele Italiaanse tosti met salami, chorizo, rauwkost en rucola
Recept
Ingrediënten
per persoon
- 3 boterhammen
- 4 plakken salami
- 4 plakjes chorizo
- paar cherrytomaatjes
- 2 grote plakken (jonge) kaas
- zoetzure rauwkost, Kuhne
- beetje rucola
- roomboter
Bereidingswijze
Verwarm je contactgrill vast voor. Gebruik je de grillpan zet deze dan vast op laag vuur zodat deze goed heet wordt. Beleg een boterham met de salami. Snijd een paar cherrytomaatjes in plakjes en verdeel over de boterham. Leg hier een grote plak kaas op en een klein handje rucola. Leg er nu de volgende boterham op.
Deze beleg je met de chorizo waar je de tweede plak kaas op legt. Schep hier wat van de zoetzure rauwkost op en weer wat rucola. Leg er vervolgens de derde boterham op. Draai de tosti om en smeer aan één kant in met wat boter. Leg de tosti met de beboterde kant onder op de contactgrill of grillpan. Smeer nu de bovenzijde in met boter.
Klap nu de contactgrill dicht en bak de tosti een paar minuten. Als het brood mooi krokant is en de kaas is gesmolten is je Italiaanse tosti klaar. Gebruik je de grillpan dan draai je de tosti na een paar minuten om.
Recepten in je mail
Voedingswaarden per persoon
- Energie 727 kcal.
- Vetten 39 gr.
- Waarvan verzadigd 18 gr.
- Koolhydraten 46 gr.
- Waarvan suikers 9 gr.
- Vezels 6 gr.
- Eiwitten 35 gr.
- Zout 5 gr.
- Natrium 2000 mg.