Naanbrood tosti met parmaham en rucola
Recept
Ingrediënten
2 personen
- 2 naanbroden
- 90 gr. parmaham
- 4 grote plakken kaas
- 1 tomaat
- 2 lenteuitjes
- 2 handjes rucola
Bereidingswijze
Snijd beide naanbroden doormidden en verwarm de contactgrill vast voor. Beleg de helft van het naanbrood met de parmaham en verdeel daar de plakken kaas over. Snijd de tomaat met een tomatenmes in dunne plakjes en verwijder het vochtige vruchtvlees. Verdeel de plakjes tomaat over de parmaham. Snijd met een koksmes de lenteui in ringetjes en strooi over de belegde naanbroden. Verdeel er tot slot de rucola over en leg de onbelegde helften er bovenop.
Bak de naanbrood tosti's
Verhit de naanbrood tosti's zo'n vier minuten tussen de contactgrill tot de kaas goed is gesmolten. Snijd elk naanbrood nog eenmaal doormidden en serveer de tosti's. Je kan de naanbrood tosti's ook in de oven maken. Verwarm deze dan voor op 180 graden en bak de tosti's ongeveer vier minuten. Ook kan je een hete droge koekenpan gebruiken. Bak de tosti's dan vier minuten op middelhoog vuur waarbij je ze continu door de pan beweegt. Keer halverwege om met een keukentang.
Recepten in je mail
Voedingswaarden per persoon
- Energie 648 kcal.
- Vetten 31 gr.
- Waarvan verzadigd 14 gr.
- Koolhydraten 58 gr.
- Waarvan suikers 8 gr.
- Vezels 4 gr.
- Eiwitten 36 gr.
- Zout 4.4 gr.
- Natrium 1760 mg.