Panini met meegegrilde kipfilet en smeltende roomkaas
Recept
Ingrediënten
2 broodjes
- 2 ciabatta's
- 4 plakjes gebraden kipfilet (broodbeleg)
- paar plakjes kaas
- 1 tomaat
- komkommer
- roomkaas
- baby romaine sla
- peper en zout
Bereidingswijze
Snijd beide ciabatta's in de lengte doormidden en beleg de onderste helft van elk broodje met twee plakjes kipfilet, een paar plakjes kaas en een paar plakken dungesneden schijfjes tomaat. Doe de bovenkant van het broodje erop en grill een paar minuten tot de kaas gesmolten is en het broodje lekker knapperig is.
Haal de broodjes van de grill, leg ze ondersteboven en haal de onderste helft er af. Draai de onderste helft om en besmeer lekker dik deze met de roomkaas, leg hier een paar blaadjes sla en wat plakjes komkommer op en bestrooi met versgemalen peper en zout.
Leg de bovenkant van het broodje met de gegrilde kipfilet, de gesmolten kaas en de plakjes tomaat er weer op en eet direct op. Je kan deze makkelijk in een keer beetpakken en omdraaien omdat de kaas en tomaat tussen de kipfilet en de bovenkant van het broodje zit.