Pikante toast met gegrilde tartaar, lenteui, rode peper en gesmolten kaas
Recept
Ingrediënten
2 personen
- 4 boterhammen, bv. wit casino
- 2 rundertartaartjes
- 1 rode peper
- 2 lenteuitjes
- wat geraspte kaas
- peper en zout
Bereidingswijze
Verwarm je oven voor op 160 graden. Smeer vier boterhammen dik in met de rundertartaar. Gewoon met een mes plukjes van de tartaar afhalen en op het brood doen. Kruid de tartaar met peper en zout. Snijd de lenteuitjes en de rode peper in ringetjes. Verdeel over de tartaar en doe hier wat geraspte kaas over. Leg de boterhammen op een bakplaat en doe 12 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer eventueel met wat fijn gehakte peterselie.
Recepten in je mail
Voedingswaarden per persoon
- Energie 351 kcal.
- Vetten 11 gr.
- Waarvan verzadigd 6 gr.
- Koolhydraten 29 gr.
- Waarvan suikers 2 gr.
- Vezels 1 gr.
- Eiwitten 29 gr.
- Zout 2.3 gr.
- Natrium 920 mg.