Quesadilla’s met kipfilet, tomaat en champignons
Recept
Ingrediënten
4 personen
- 8 wraps
- 200 gr. kipfilet, broodbeleg
- 2 trostomaten
- 6 lenteuitjes
- 250 gr. champignons
- 125 gr. jonge kaas, geraspt
- peper en zout
Bereidingswijze
Verwarm je contactgrill vast voor of als je een koekenpan gebruikt zet je deze vast op laag vuur.
Snijd de tomaten in plakjes, verwijder de zaadjes. Snijd de champignons in plakjes en de lenteui in ringetjes. Beleg een wrap met een paar plakken kipfilet en leg hier wat tomaat over. Strooi daar wat plakjes champignon en wat van de fijngesneden lenteuitjes over en tenslotte wat geraspte kaas. Kruid met wat peper en zout en dek af met een tweede wrap.
Leg de wraps een paar minuten tussen de contactgrill of verhit in een koekenpan. Als je de wrap in een koekenpan bereidt wacht je tot de onderkant mooi bruin is en de kaas gesmolten, hierna draai je de quesadilla om en bak je de andere kant nog een minuutje.
Herhaal dit voor de overige wraps en snijd de quesadilla's doormidden of in parten. Serveer de quesadilla's eventueel met een lekkere salade of wat groenvoer en je kan aan tafel.