Stokbroodje met gedroogde ham, brie en pijnboompitjes
Recept
Ingrediënten
2 broodjes
- 2 kleine stokbroden, afbak
- 80 gr. gedroogde ham, bv. prosciutto crudo
- ca. 100 gr. brie
- 1 ui
- 40 gr. pijnboompitjes
- peper en zout
Bereidingswijze
Verwarm je contactgrill vast voor of breng je oven op 220 graden.
Halveer de stokbroden in de lengte en beleg de onderste helft met de gedroogde ham. Snijd de ui in vier parten en vervolgens in kwart-ringetjes. Verdeel de ui over de gedroogde ham en leg hier plakjes brie over.
Verdeel de pijnboompitjes over de brie en kruid met wat peper en zout. Bedek met de bovenste helft en doe de stokbroodjes tussen de contactgrill of in de oven. Je panini's zijn klaar als de broodjes lekker knapperig zijn en de brie begint te smelten.
Snij eventueel doormidden en serveer direct. Eventueel met een lekker frisse salade erbij met brie, walnoot en honing.