Stokbroodje met pancetta, tomaat en brie
Recept
Ingrediënten
per persoon
- 1 afbakstokbrood
- 1 stukje brie
- 1 trostomaat
- paar plakjes pancetta
- peper
- mayonaise
Bereidingswijze
Verwarm je oven voor op 220 graden en bak het stokbrood twee minuten korter dan aangegeven op de verpakking. Snijd intussen een trostomaat in dunne plakjes en een paar plakken van de brie. Haal het stokbrood uit de oven en snijd in tweeën, halveer beide stukken daarna in de lengte en smeer de onderkant in met wat mayonaise.
Leg hier een paar plakjes pancetta op en daarop de plakjes tomaat. Bestrooi met wat versgemalen peper en verdeel daarna de plakken brie over de stokbroodjes. Leg een velletje aluminiumfolie op je bakrooster en leg de bovenkanten weer op de stokbroodjes. Bak de stokbroodje met pancetta, tomaat en brie nog een paar minuten in de oven zodat de brie lekker zacht wordt.
Recepten in je mail
Voedingswaarden per broodje
- Energie 717 kcal.
- Vetten 30 gr.
- Waarvan verzadigd 15 gr.
- Koolhydraten 77 gr.
- Waarvan suikers 7 gr.
- Vezels 5 gr.
- Eiwitten 29 gr.
- Zout 4 gr.
- Natrium 1600 mg.