Tosti wraps met ham en kaas

Tosti wraps met ham en kaas

Ik had laatst nog een paar wraps in de koelkast liggen die over waren. Zonde om weg te gooien natuurlijk maar behalve ham en kaas had ik weinig in huis. Ik maakte er uiteindelijk dus maar deze supermakkelijke tosti wraps met ham en kaas mee.

Je hebt deze tosti wraps echt zo gemaakt en zelf vond ik ze erg lekker als lunch. Ik bereidde ze zelf in de contactgrill omdat ze dan goed opgerold bleven. Wil je deze tosti wraps in de oven maken dan kan je er even een cocktail prikkertje insteken. Hieronder vind je het simpele maar lekkere recept voor deze tosti wraps.

Als je eens lekker wilt variëren met deze tosti wraps kan je bijvoorbeeld eens voor salami of gedroogde ham kiezen. En varieer ook eens met de kaas en kies bijvoorbeeld voor mozzarella of Parmezaan. Ook plakjes tomaat, wat ringetjes ui of blaadjes rucola zijn erg lekker.

Recept

Ingrediënten

per stuk

  • 1 wrap
  • wat geraspte kaas
  • plak ham

Handig

Bij dit recept

Bereidingswijze

Als je de contactgrill gebruikt voor deze tosti wraps verwarm je deze vast voor. Maak je de tosti wraps in de oven verwarm deze dan voor op 180 graden en leg een velletje aluminiumfolie op het rooster.

Leg een wrap op je werkblad of een bord en leg hier een flinke plak ham op. Beleg de wrap vervolgens met kaas, zelf rasp ik deze altijd even zodat de kaas beter smelt. Heb je hier geen zin in dan kan je ook wat plakjes kaas gebruiken. Rol de wrap op en leg op de contactgrill, laat een paar minuten liggen tot de kaas volledig is gesmolten. Halveer de wrap en eet deze direct op.

Gebruik je de oven dan kan je de wrap vastmaken met een cocktail prikker. Bij de contactgrill is dit niet nodig omdat je wrap dan niet uit kan rollen. Omdat je de wraps maar kort in de oven hoeft te doen kan een houten prikker prima. Zodra de kaas is gesmolten haal je de wraps eruit.

Recepten in je mail

Wil je mijn recepten per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief met nieuwe recepten en kooktips. Afmelden kan altijd weer.

Afbeelding bij 'Tosti wraps met ham en kaas'
Afbeelding bij 'Tosti wraps met ham en kaas'