Volkoren stokbroodje met bacon, rode ui en Gruyère
Recept
Ingrediënten
2 personen
- 1 volkoren stokbrood (afbak)
- 10 plakjes bacon
- 1 rode ui
- ca. 50 gr. Gruyère, geraspt
- peper
Bereidingswijze
Als je dit broodje in de oven bereidt verwarm je deze vast voor op 220 graden. Bak het stokbrood ongeveer vijf minuten voor en haal uit de oven, laat de oven wel aan staan.
Snijd het stokbrood doormidden en daarna in de lengte open. Beleg de halve stokbroodjes met plakken bacon en verdeel de in ringetjes gesneden rode ui hierover. Strooi er vervolgens de geraspte Gruyère over en wat versgemalen peper. Bak het stokbroodje nog een paar minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.
Maak je dit broodje in de contactgrill dan volg je dezelfde manier, alleen hoef je het broodje niet voor te bakken. Bak het broodje zo'n vijf minuten tussen de contactgrill tot de kaas volledig is gesmolten.