Wraps met parmaham, gegrilde paprika, veldsla en truffelmayonaise
Recept
Ingrediënten
8 stuks
- 8 wraps
- 8 plakken parmaham
- 2 potjes gegrilde rode paprika
- 75 gr. veldsla
- 35 gr. pijnboompitten
- 8 el. truffelmayonaise*
- peper
- grof zeezout
* Zelf maken? Doe 8 el. mayonaise in een kommetje en voeg naar smaak truffelolie en wat versgemalen zwarte peper toe. Even roeren en klaar ben je.
Bereidingswijze
Rooster de pijnboompitjes kort in een hete droge koekenpan. Hussel ze af en toe even door elkaar zodat ze niet aanbranden. Zodra de pijnboompitjes beginnen te verkleuren en je ze begint te ruiken stort je ze op een bord. Laat kort afkoelen en bewaar voor zo.
Laat ook de gegrilde rode paprika even uitlekken en snijd deze daarna in kleine reepjes. Leg een wrap op een bord en bestrijk deze met een eetlepel truffelmayonaise. Verdeel er wat veldsla over en leg hier een plak parmaham op. Strooi er wat van de gegrilde rode paprika overheen en doe er wat geroosterde pijnboompitjes op.
Eventueel kan je de wraps nog een beetje kruiden met wat versgemalen peper en grof zeezout. Rol de wraps strak op en snijd ze schuin doormidden. Herhaal voor de overige wraps en je wraps met parmaham, gegrilde paprika, veldsla en truffelmayonaise zijn klaar.