Knäckebröd met rucola, tomaat, mozzarella en pijnboompitjes

Knäckebröd met rucola, tomaat, mozzarella en pijnboompitjes

Omdat ik iedere dag nieuwe recepten uitprobeer houd ik vaak ingrediënten over. Hier bedenk ik dan weer andere recepten mee of ik verwen mezelf met een extra lekker ontbijt. Bijvoorbeeld dit Knäckebröd met rucola, tomaat, mozzarella en pijnboompitjes.

Je hebt dit lekkere en makkelijke ontbijtje echt zo gemaakt en het is een heerlijk begin van je dag. Al kan je het natuurlijk ook in de middag als lunch nemen, of gewoon een keertje als tussendoortje. Hieronder vind je het snelle en makkelijke recept voor dit fijne ontbijtje.

Vind je de steeltjes van de rucola te hard? Knip ze even af of vervang de rucola door blaadjes basilicum of wat veldsla.

Recept

Ingrediënten

2 stuks

  • 2 stukjes Knäckebröd
  • wat rucola
  • mozzarella
  • paar cherrytomaatjes
  • pijnboompitjes
  • olijfolie
  • roomboter
  • peper

Handig

Bij dit recept

Bereidingswijze

Besmeer twee stukjes Knäckebröd met roomboter en verdeel daar wat rucola overheen. Snijdt een paar cherrytomaatjes met een scherp mesje in plakjes en verdeel over de rucola. Pluk wat mozzarella in stukjes en leg over de stukjes Knäckebröd.

Strooi er de pijnboompitjes overheen en maal er wat peper over. Sprenkel er tot slot nog wat olijfolie over en je Knäckebröd met rucola, tomaat, mozzarella en pijnboompitjes

Recepten in je mail

Wil je mijn recepten per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief met nieuwe recepten en kooktips. Afmelden kan altijd weer.

Afbeelding bij 'Knäckebröd met rucola, tomaat, mozzarella en pijnboompitjes'