
Knäckebröd met smeerkaas, kalkoenfilet, jonge kaas, radijs en tuinkers
Recept
Ingrediënten
2 stuks
- 2 Knäckebröd, bv. 'Vezelrijk'
- smeerkaas, 20+
- 2 plakjes kalkoenfilet
- 2 plakjes jonge kaas
- komkommer
- 2 radijsjes
- tuinkers
- peper
Bereidingswijze
Besmeer beide stukjes Knäckebröd met wat smeerkaas en leg op ieder stuk een plakje dubbelgevouwen kalkoenfilet. Snijd wat plakjes jonge kaas af en verdeel dit over de kalkoenfilet. Snijd de komkommer en de radijsjes in flinterdunne plakjes. Door het dun te snijden eet het wat makkelijker en heeft de komkommer en radijs toch voldoende smaak.
Strooi wat plukjes waterkers over de stukken Knäckebröd. Dit ziet er niet alleen leuk uit maar de wat peperachtige smaak van de waterkers is ook erg lekker. Maal er tot slot nog een klein beetje extra zwarte peper overheen en je Knäckebröd met smeerkaas, kalkoenfilet, jonge kaas, radijs en tuinkers is klaar.
Recepten in je mail
