Knäckebröd met smeerkaas, kalkoenfilet, komkommer, tomaat en tuinkers
Recept
Ingrediënten
2 stuks
- 2 stuks Knäckebröd
- smeerkaas, 20+
- 2 plakjes kalkoenfilet
- stukje komkommer
- 2 cherrytomaatjes
- mayonaise (bv. halvanaise)
- tuinkers
- peper
Bereidingswijze
Snijd met een scherp mes hele dunne plakjes van de komkommer. Snijd ook twee cherrytomaatjes in dunne plakjes. Zelf doe ik dat met een tomatenmesje maar een scherp officemes moet ook prima werken.
Smeer het Knäckebröd in met wat smeerkaas en leg op ieder stukje een plak kalkoenfilet. Verdeel de plakjes komkommer en cherrytomaat over het Knäckebröd en doe er een klein beetje mayonaise op. Strooi er tot slot nog wat tuinkers overheen, dit heeft een beetje peperachtige smaak. Kruid met een beetje extra peper en je Knäckebröd met smeerkaas, kalkoenfilet, komkommer, tomaat en tuinkers is klaar.