Knäckebröd met smeerkaas, kalkoenfilet, rucola en ei
Recept
Ingrediënten
2 stuks
- 2 stuks Knäckebröd, bv. Wasa vezelrijk
- smeerkaas 20+
- 2 plakjes kalkoenfilet
- beetje rucola
- tuinkers
- 1 ei
- pijnboompitjes
- peper en zout
Bereidingswijze
Kook een eitje door deze in een pan met ruim kook water aan de kook te brengen. Laat vier minuten koken zodra het water kookt en laat direct schrikken onder de koude kraan. Als het ei goed is afgekoeld pel je deze direct en snijd je deze in plakjes. Met een eiersnijder heb je dit natuurlijk zo gedaan.
Smeer twee stuks Knäckebröd in met smeerkaas en verdeel hier wat plukjes rucola over. Leg op ieder stukje Knäckebröd een plakje kalkoenfilet en strooi hier wat pijnboompitjes over. Verdeel de plakjes ei over de stukjes Knäckebröd en kruid met wat peper en zout. Strooi er nog wat tuinkers overheen en je Knäckebröd met smeerkaas, kalkoenfilet, rucola en ei is klaar.