
Een snelle salade met brie, walnoot en honing
Recept
Ingrediënten
4 personen
- 150 gr. veldsla
- 150 gr. brie
- 100 gr. walnoten
- 3 trostomaten
- vloeibare honing
- olijfolie
- peper en zout
Bereidingswijze
Doe de veldsla in een slakom en hak de walnoten grof met een koksmes. Doe de gehakte walnoten in een aparte mengkom en laat even staan voor zo.
Snijd de brie in plakken en daarna in blokjes. Als de brie te zacht is om te snijden kan je deze kort in de vriezer laten opstijven. Doe de blokjes brie bij de walnoten in de mengkom en giet hier een flinke scheut vloeibare honing over. Voeg wat versgemalen peper toe, roer alles door elkaar en doe bij de veldsla.
Snijd de trostomaten in blokjes en meng deze met de rest van de salade. Breng op smaak met een scheutje olijfolie, wat extra peper en een beetje zout. Serveer eventueel met een stukje stokbrood en genieten maar.
Recepten in je mail




