Frisse smoothie met banaan, mango, kokoswater en limoen

Frisse smoothie met banaan, mango, kokoswater en limoen

Van Froothie kreeg ik een Optimum NutriForce Extractor toegestuurd. Een hele mond vol maar het is een mooie en praktische blender, hier lees je mijn review over deze blender. Ik maakte er o.a. een frisse smoothie met banaan, mango, kokoswater en limoen mee.

Deze heerlijke smoothie krijgt een lekker fris smaakje door het sap van de limoen. Dit combineert echt perfect met de zoete smaak van de banaan, mango en het kokoswater. Wil je deze lekkere smoothie zelf eens maken dan vind je hieronder het eenvoudige recept.

Wil je iedere dag een nieuw recept? Volg mij dan op Facebook. Klik op 'Vind ik leuk' en daarna onder het knopje 'Volgend' voor 'Als eerste weergeven' om geen enkel recept meer te missen.

Recept

Ingrediënten (2 smoothies)

  • 2 bananen
  • 2 mango's
  • 400 ml. kokoswater
  • 1/2 limoen (sap)

Bereidingswijze

Pel de bananen en snijd deze in plakjes, doe de plakjes banaan in je blenderkan. Schil de mango's en snijd deze in stukjes, doe ook de mango in de blenderkan. Eerder schreef ik al eens een stukje hoe je makkelijk een mango kan schillen.

Knijp nu een halve limoen uit boven je blenderkan en voeg er het kokoswater bij. Blend alles tot een smoothie met de smoothiestand op je blenderkan. Heb je geen smoothiestand begin dan op een lage stand en ga steeds een tandje hoger, op het einde weer wat lager en je smoothie is klaar. De Optimum NutriForce Extractor heeft trouwens maar twee snelheden maar de smoothie was echt binnen no time klaar.

Schenk de smoothie vervolgens in de glazen en drink deze meteen op. Vers gemaakt zijn ze namelijk het allerlekkerst. Veel makkelijker kan ik dit smoothierecept niet maken, ik zou hem zeker eens proberen.

Keukenspullen

Deze keukenspullen heb ik gebruikt (of komen goed van pas) bij het bereiden van dit recept. Mis je nog iets in jouw keuken? Klik dan op een link voor een korte uitleg of om direct te bestellen.

Frisse smoothie met banaan, mango, kokoswater en limoen

Frisse smoothie met banaan, mango, kokoswater en limoen

Nooit meer iets missen? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief en je krijgt de nieuwste recepten iedere week in je mailbox.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens