Frisse smoothie met banaan, mango, kokoswater en limoen

Frisse smoothie met banaan, mango, kokoswater en limoen

Van Froothie kreeg ik een Optimum NutriForce Extractor toegestuurd. Een hele mond vol maar het is een mooie en praktische blender, hier lees je mijn review over deze blender. Ik maakte er o.a. een frisse smoothie met banaan, mango, kokoswater en limoen mee.

Deze heerlijke smoothie krijgt een lekker fris smaakje door het sap van de limoen. Dit combineert echt perfect met de zoete smaak van de banaan, mango en het kokoswater. Wil je deze lekkere smoothie zelf eens maken dan vind je hieronder het eenvoudige recept.

Recept

Ingrediënten

2 smoothies

  • 2 bananen
  • 2 mango's
  • 400 ml. kokoswater
  • 1/2 limoen (sap)

Handig

Bij dit recept

Bereidingswijze

Pel de bananen en snijd deze in plakjes, doe de plakjes banaan in je blenderkan. Schil de mango's en snijd deze in stukjes, doe ook de mango in de blenderkan. Eerder schreef ik al eens een stukje hoe je makkelijk een mango kan schillen.

Knijp nu een halve limoen uit boven je blenderkan en voeg er het kokoswater bij. Blend alles tot een smoothie met de smoothiestand op je blenderkan. Heb je geen smoothiestand begin dan op een lage stand en ga steeds een tandje hoger, op het einde weer wat lager en je smoothie is klaar. De Optimum NutriForce Extractor heeft trouwens maar twee snelheden maar de smoothie was echt binnen no time klaar.

Schenk de smoothie vervolgens in de glazen en drink deze meteen op. Vers gemaakt zijn ze namelijk het allerlekkerst. Veel makkelijker kan ik dit smoothierecept niet maken, ik zou hem zeker eens proberen.

Recepten in je mail

Wil je mijn recepten per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief met nieuwe recepten en kooktips. Afmelden kan altijd weer.

Afbeelding bij 'Frisse smoothie met banaan, mango, kokoswater en limoen'
Afbeelding bij 'Frisse smoothie met banaan, mango, kokoswater en limoen'