Nectarine banaan smoothie

Nectarine banaan smoothie

Je hebt waarschijnlijk al begrepen dat er bij ons veel smoothies worden gemaakt. Ook vanavond weer omdat er nog een flinke bak nectarines in de koelkast stond. Omdat we lekker in het zonnetje in onze tuin zaten hadden we zin in wat verfrissends en werden de nectarines met wat andere ingrediënten omgetoverd tot een heerlijke smoothie.

Recept

Ingrediënten

4 smoothies

  • 5 nectarines
  • 1 banaan
  • 8 ijsklontjes
  • 300 ml. yoghurt
  • 200 ml. melk

Handig

Bij dit recept

Bereidingswijze

Schil de nectarines en pel deze van de pit af, even met een mesje om de pit heen schillen en dan lukt het wat makkelijker. Pel ook de banaan en snijdt deze in plakjes. Doe eerst de ijsblokjes in de blender en maal deze fijn, doe daarna de rest van de ingrediënten en meng alles tot het een mooie vloeistof is geworden. Voeg eventueel wat extra melk toe als de smoothie nog te dik is.

Door de nectarines krijgt deze smoothie een lekker frisse smaak, banaan vind ik alijd lekker dus die doe ik vaak in mijn smoothies. Wil je geen banaan voeg dan twee extra nectarines toe.

Tip voor mezelf voor de volgende keer: eventjes de tafel een beetje opschonen als ik een foto maak. We hadden zo'n zin in de smoothie dat ik daar niet aan dacht. Maar hé... dat foodbloggen is allemaal nog nieuw voor me.

Recepten in je mail

Wil je mijn recepten per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief met nieuwe recepten en kooktips. Afmelden kan altijd weer.

Afbeelding bij 'Nectarine banaan smoothie'