Nectarine banaan smoothie

Nectarine banaan smoothie
Smoothies & shakes
5 minuten
4 smoothies

Je hebt waarschijnlijk al begrepen dat er bij ons veel smoothies worden gemaakt. Ook vanavond weer omdat er nog een flinke bak nectarines in de koelkast stond. Omdat we lekker in het zonnetje in onze tuin zaten hadden we zin in wat verfrissends en werden de nectarines met wat andere ingrediënten omgetoverd tot een heerlijke smoothie.

Wil je iedere dag een nieuw recept? Volg mij dan op Facebook. Klik op 'Vind ik leuk' en daarna onder het knopje 'Volgend' voor 'Als eerste weergeven' om geen enkel recept meer te missen. Het recept vind je na de advertentie.

Recept

Ingrediënten (4 smoothies)

  • 5 nectarines
  • 1 banaan
  • 8 ijsklontjes
  • 300 ml. yoghurt
  • 200 ml. melk

Handig bij dit recept

Bereidingswijze

Schil de nectarines en pel deze van de pit af, even met een mesje om de pit heen schillen en dan lukt het wat makkelijker. Pel ook de banaan en snijdt deze in plakjes. Doe eerst de ijsblokjes in de blender en maal deze fijn, doe daarna de rest van de ingrediënten en meng alles tot het een mooie vloeistof is geworden. Voeg eventueel wat extra melk toe als de smoothie nog te dik is.

Door de nectarines krijgt deze smoothie een lekker frisse smaak, banaan vind ik alijd lekker dus die doe ik vaak in mijn smoothies. Wil je geen banaan voeg dan twee extra nectarines toe.

Tip voor mezelf voor de volgende keer: eventjes de tafel een beetje opschonen als ik een foto maak. We hadden zo'n zin in de smoothie dat ik daar niet aan dacht. Maar hé... dat foodbloggen is allemaal nog nieuw voor me.

Recepten in je mail

Wil je mijn recepten voortaan per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn gratis nieuwsbrief. Je krijgt dan wekelijks mijn nieuwste recepten en andere leuke kooktips toegestuurd. Afmelden kan natuurlijk altijd weer.

Printen? Het recept wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.


Nectarine banaan smoothie


Tips van Kookidee

Zet je liever iets anders op tafel? Of heb je nog iets nodig in de keuken? Bekijk dan deze tips of de andere recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens