Smoothie watermeloen banaan

Smoothie watermeloen banaan

Omdat er nog een flink stuk watermeloen in de koelkast lag vroeg mijn vriendin of ik daar misschien een smoothie mee kon maken. Na eventje zoeken op internet bedacht ik om een banaan en wat melk en yoghurt toe te voegen en het maar eens te proberen.

Het resultaat was een verrassend zoete en verfrissende smoothie die we alledrie in no time ophadden. Het geeft even wat rommel met al dat meloensap en die pitten maar het was de moeite meer dan waard. Deze smoothie watermeloen banaan ga ik zeker nog eens maken.

Recept

Ingrediënten

4 smoothies

  • 1/4 grote watermeloen
  • 2 bananen
  • 200 ml. melk
  • 150 ml. yoghurt

Handig

Bij dit recept

Bereidingswijze

Schep het vruchtvlees uit de watermeloen en probeer zoveel mogelijk pitjes te verwijderen. Doe de stukken watermeloen in de blender en voeg twee in plakjes gesneden bananen toe.

Giet daarna 200 ml. melk en 150 ml. yoghurt in de blender en meng alles tot de smoothie goed vloeibaar is. Omdat de watermeloen van zichzelf al lekker sappig is krijg je een heerlijke smoothie die je prima met een rietje kan drinken. Lekker zoet en fris!

Recepten in je mail

Wil je mijn recepten per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief met nieuwe recepten en kooktips. Afmelden kan altijd weer.