Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag? Het is iedere dag misschien wel de meest gestelde vraag. Ook thuis krijg ik vaak de vraag van zoonlief. Papa, wat eten we vandaag? Om je een beetje op weg te helpen vind je hier iedere keer een aantal tips. Niet alleen voor het avondeten maar ook voor je ontbijt en lunch. Zo krijg je elke dag wat inspiratie om elke keer weer wat lekkers te bereiden.

Meer inspiratie

Hopelijk kom je ook op lekkere ideeën door deze tips. Want wat we vandaag eten is ook bij ons thuis niet altijd meteen duidelijk. Ook ik struin regelmatig door kookboeken om op nieuwe ideeën te komen. Hierin vind ik vaak nieuwe recepten om uit te proberen. Maar ook de Allerhande en andere magazines zorgen bij mij voor inspiratie. Zo kom je makkelijk op nieuwe en lekkere dingen om eens te proberen.

Heb je toch nog meer ideeën nodig? Dan vind je op Kookidee nog veel meer inspiratie voor het avondeten. Kijk hier om alle recepten te zien die ik in de loop der tijd heb gemaakt. Je kan zoeken op soort recept of op het moment van de dag. Wissel regelmatig af met soort recept en ingrediënten om lekker veelzijdig te blijven koken. En zo weet ook jij voortaan wat je iedere dag kan eten.

Wat je vandaag kan eten

Kijk snel bij de tips hieronder of er wat lekkers voor je bij staat. En we hebben hier nog veel meer recepten staan zodat je kan kiezen wat je vandaag kan eten.

Ontbijt

Voor een lekkere start van je dag

Meer voor het ontbijt

Lunch

Lekkere ideeën voor tussendoor

Meer voor de lunch

Avondeten

Inspiratie voor een lekkere maaltijd

Meer voor vanavond