Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag? Het is iedere dag misschien wel de meest gestelde vraag. Ook thuis krijg ik steevast de vraag van zoonlief. Papa, wat eten we vandaag? Het antwoord wordt jammer genoeg niet iedere dag even enthousiast ontvangen.

Op Kookidee vind je in ieder geval meer dan genoeg recepten voor het avondeten. Van lekkere ovenschotels tot makkelijke pastarecepten. En van een zelfgemaakte pizza tot snelle wokrecepten. Hieronder vind je iedere dag een andere tip. Wil je liever iets anders? Maak dan een keuze uit een van mijn andere recepten.

Pizza met spinazie, knoflook, mozzarella en Parmezaanse kaas

Pizza met spinazie, knoflook, mozzarella en Parmezaanse kaas

Wil je dit vandaag eten? Zo lang ben je er mee bezig: 10 minuten + 15 minuten oven. Hier vind je het recept.

Zoek je liever zelf iets lekkers? Dan vind je hier al mijn recepten voor het avondeten.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens