Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag? Het is iedere dag misschien wel de meest gestelde vraag. Ook thuis krijg ik vaak de vraag van zoonlief. Om je een beetje op weg te helpen vind je hier iedere keer een aantal tips. Niet alleen voor het avondeten maar ook voor je ontbijt en lunch. Zo krijg je elke dag wat inspiratie om elke keer weer wat lekkers te bereiden. Dus, wat eten we vandaag?

Ontbijt

Voor een lekkere start van je dag
(toon 4 nieuwe ideeën)

Meer voor het ontbijt

Lunch

Lekkere ideeën voor tussendoor
(toon 4 nieuwe ideeën)

Meer voor de lunch

Avondeten

Inspiratie voor een lekkere maaltijd
(toon 4 nieuwe ideeën)

Meer voor vanavond

Meer inspiratie

Ik hoop dat je inspiratie haalt uit deze tips. Weet je nog steeds niet wat je vandaag kan eten? Klik dan op de link die bij ieder blokje recepten. Dan krijg je steeds vier nieuwe recepten te zien voor je ontbijt, avondeten of lunch. Maar je kan ook een kijkje nemen bij alle andere recepten die ik ooit op Kookidee heb gezet. Misschien dat daar iets is te vinden waar je trek in hebt.

Wat we vandaag nog meer kunnen eten

Vind je hier geen inspiratie voor wat we vandaag gaan eten? Dan help ik je graag op weg om op meer ideeën te komen voor het eten van vandaag. Zo kom ik trouwens ook vaak op nieuwe recepten voor Kookidee. Want al zit ik zelf vol ideeën, ook om me heen vind ik veel inspiratie.

Recepten uit gratis magazines

Veel supermarkten hebben een eigen magazine. Deze zijn gratis en vooral bedoeld ter promotie. Maar er staan ook altijd lekkere en makkelijke recepten in. Bekend is de Allerhande maar ook de Jumbo, Plus en andere supermarkten hebben deze liggen. Soms beslis ik zelfs in de supermarkt wat we vandaag gaan eten. Puur omdat ik iets lekkers zie in het nieuwe magazine. De links naar deze en andere magazines vind je hieronder:

Recepten op internet

Ook op internet vind je veel sites met recepten. Kookidee is er een van maar ook andere sites bieden genoeg inspiratie. Een paar van mijn favorieten met gewone en makkelijke recepten vind je hieronder:

Wat eten we vandaag? Hier vind je genoeg inspiratie!

En, weet je al wat we vandaag gaan eten?

Met alle ideeën op deze pagina moet je de vraag 'wat eten we vandaag' inmiddels wel hebben beantwoord. Ik ben benieuwd wat er vandaag bij jou op tafel zal staan. Wil je nou vanzelf nieuwe ideeën voor het eten krijgen? Volg Kookidee dan op Facebook of schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief. Dan komt de inspiratie vanzelf naar je toe!